Saturday, February 26, 2011

Bloating And Cramping Before Period

spicy sausage stew in crock and "All in cocotte" running out! Madeleines

stufatoflick


Visto che il freddo è ritornato prepotentemente in questi giorni(mettendo di nuovo ko il mio piccolo Lorenzo)sento proprio il bisogno di un confort food di quei piatti coccola diciamo che sono apprezzati in famiglia sopratutto per la cena. Questo che vi presento oggi è un concentrato di sapori e colori infatti oltre ad i bocconcini di salsiccia ci sono anche piselli, peperoni che ravvivano e rendono piu appetibile il piatto. Ho aggiunto anche un po di spezie che esaltano il sapore del piatto come il coriandolo e il cumino(in perfetto stile Nigella:D). Per questo tipo di preparazioni adoro le cotture lente e le pentole in coccio svolgono al meglio questo compito. Questo is definitely a dish for those who love to eat tasty without being too much to think about diets ... there's always time for those!!

dear girls, my contest ends today "My cocotte," and I would like to thank you very much to heart in a month came some 170 recipes and this success I owe to you all. For last-minute tardy, you can continue to send me the recipes until midnight tonight, then I'll join with me virtually by decree the court so wonderful casserole recipe that won the Le Creuset!

sausage stew with peas and peppers with spices
300 g sausage
1 red pepper and a yellow
100 g blanched peas 4 tablespoons of tomato

1 teaspoon of turmeric and coriander (Mondospezie)

50 g butter 1 onion salt and pepper



Preparation Cut the peppers into strips and put in a crock pot (I used to Lands Flame Wald ) to soften in the butter together with onion thinly sliced, for about ten minutes, then add the sausage, cut into pieces, the past, peas and spices and cook for 45 minutes.

With this recipe I participate in the contest of Eleonora of blob Butter and Honey " plate meals "



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